Ruokaa, kokkailua, makuja, reseptejä

Possunfilepihvi

Possunfilepihvi kermakastikkeella

Lisuke: öljyssä ja mausteissa pyöritellyt kasvikset ja juurekset paistettu uunissa, kuin myös paahdettu valkosipuli.
Kastike: kerman sekaan kattilaan mausteita makunystyröiden mukaan (sinappi, mustapippuri, sipulijauhe, valkosipulijauhe, inkiväärijauhe, sinappi, chili), kasvisfondia, koskenlaskijaa, maistamisen jälkeen suolaa ja sokeria tarvittavat ripaukset, keittele kasaan, muista maistella (ja maustella sen mukaan) välillä. Lopuksi suurustus maissijauholla tarpeen mukaan (sekoita jauhot kylmään veteen, kaada liruna kastikkeen sekaan, sekoita ja keitä hetki).
Pihvi: Leikkaa possun ulkofileestä pihvit, nuiji hyvin, pintamausta kevyesti suolalla ja rouhitulla mustapippurilla, paista kypsäksi kuumalla paistinpannulla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s