Ruokaa, kokkailua, makuja, reseptejä

Tomaattikeitto

Tomaattikeittoa ja päiväysvanhasta leivästä tehtyjä krutonkeja

Paahdan aina ensin uunissa tomaatit, paprikat ja sipulit ennen kuin keitän niistä keiton. Kunnolla hauduttaen ja omalla maulla maustaen saa tosi herkullista. Minulla menee reilusti valkosipulia myös tähän. Leivänjämät kannattaa hyödyntää, eikä päästää homehtumaan. Hävikin minimointia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s