Ruokaa, kokkailua, makuja, reseptejä

Lohi

Uunilohta, uunijuureksia ja kylmä kermaviilikastike

Uunilohi: Fileoi kala, mausta suolalla, Kalaneuvoksen kalamausteseosella, paista uunissa 175 asteessa n. 20 min.
Kylmä kermaviilikastike: Sekoita kermaviiliin sinappia, kurkkusalaattia, tilliä ja ripaus suolaa oman maun mukaan (lisää sitruunan mehua ja vähän sokeria jos sopii makunystyröihin). Anna maustua jääkaapissa.
Uunijuurekset: Pilko haluamiasi juureksia, pyörittele kulhossa öljy-mausteseoksessa (käytä esim. suola, yrtit, pippuri, valkosipuli) ja kaada laakeaan uunivuokaan tai pellille, valuttele päälle juoksevaa hunajaa maun mukaan, paista uunissa sopivan kypsiksi.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s