Ruokaa, kokkailua, makuja, reseptejä

LÖYTYI TAAS HERKKURESEPTI

Ihan jutun otsikon mukaisesti, tämä todella on lyömätön naposteluvinkki. Ja jälleen kerran tämän vinkin löysin Sikeltä. Tämä toimii. Testattu on pääsiäisenä ja sen jälkeenkin jo…

Porkkanasta olen aina tykännyt ja sitä mm. liharuokien lisukkeena usein käyttänyt perunan sijasta. Tämä herkku kyllä toimii ihan vaikka pelkiltäänkin. Vuohenjuuston ystävät eivät varmastikaan voi tätä vastustaa ollenkaan. Minä leikkasin porkkanat ensin kahteen osaan, jotka sitten viipaloin pitkittäin ohuiksi, mutta ei liian ohuiksi viipaleiksi. Tykkään etteivät porkkanat mene ihan kypsiksi asti vaan jäävät sellaisiksi mukavan pureskeltaviksi.

Tässä ohjeet jutun mukaisesti. Jutussa mukana myös video (jota itse en kyllä ole edes katsonut):

”Laita porkkanat 220 asteeseen uuniin noin kymmeneksi minuutiksi, leikkaa vuohenjuusto astiaan ja heittele sekaan murskattuja, hakattuja pähkinöitä.

– Tulee enemmänkin makua, kun pähkinän rakenne hakataan rikki, kertoo Sikke.

Sekaan timjamia ja päälle hunajaa. Laita koko komeus uuniin grillivastuksen alle. Odota, että juusto gratinoituu ja tarjoile.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s