Ruokaa, kokkailua, makuja, reseptejä

LEHTIKAALICHIPSIT

Kyllä tuli namia, kun tein sipsejä lehtikaalista suolaisennälkääni.

Revin huuhdellusta ja kuivatusta lehtikaalista sopivan kokoisia paloja. Jätin sen paksun rangan lehtien keskeltä käyttämättä. Pyörittelin lehtikaalit oliiviöljy-suola-pippuriseoksessa ja levittelin leivinpaperin päälle pellille. Uuniin 175 asteeseen kunnes olivat sopivan rapsakoita. Kesti reilun kymmenen minuuttia.

Oli hyviä ja kevyitä. Tytär ei tykännyt, joten sain ihan itse herkutella!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s